Olika företagspresenter till barn

Den snabbaste vägen till en förälder är genom deras barn. Att ge företagspresenter som barnen attraheras av är alltså inte bortkastad reklammaterial även om man kanske tror det. Så vad finns det som barnen uppskattar att få? Saker som företaget kan ha sin logotyp på eller dess slogan.

De allra minsta uppskattar främst mobiler som kan hängas ovanför sängen eller i barnvagnen. De är färgglada och lockar till intresse att både titta på och leka med. I denna ålder är även figurreflexer uppskattade. Kanske inte av barnet men för att hänga på barnvagnen för att på vis synas extra bra på den dagliga promenaden.

Efter några år är det leksaker och godis som gäller. Att trycka företagsnamn eller loga på godis är billigt och alltid uppskattat att få. Detta egentligen oavsett ålder på mottagaren. De minsta kan få tablettaskar medan de äldre i familjen får chokladaskar. Presenter från företaget som alltid går hem.

När barnen sedan kommer upp i ålder är det mer tekniska prylar som gäller. Varför inte ge ett mobilskal, sportarmband eller laddare för en I-pad som företagspresent? Det är funktionella saker som de flesta behöver i dagens tekniska samhälle.

När barnet närmar sig vuxen ålder är det många som vill ut i världen och se sig om. Nu passar därför mer reserelaterade företagspresenter. Någon resa kan man inte ge då värdet är för stort men passfodral, bagagevåg eller necessär fungerar fint som ett steg på vägen.

Så tänk brett nästa gång företagspresenterna ska beställas hos tex Nameonit. Det gäller att attrahera alla åldrar även om inte kundgruppen är de yngsta i familjen.

Privacy Policy