Nu är Halloween snart här! Här kommer några “sista minuten tips” på maskeradkläder mm

Årets läskigaste helg är snart här! Vare sig du ska gå en runda ”bus eller godis” eller om du ska på en ordentlig spökfest bör du klä ut dig. Ibland kan det vara väldigt svårt att komma på vad man vill vara utklädd till. Och hur du väljer kostym beror lite på hur pass utstyrslad du vill vara och hur mycket pengar du vill lägga ner på din kostym. Har du svårt att hitta på något så ta en titt på Sveriges största utbud av maskeradkläder.

Ett bra tips är att alltid fundera på vilken typ av tillställning du ska gå på. Är det bus eller godis med barnen eller en sprakande fest? Tillfället kan få styra kostymen. Går du en sväng bus eller godis med små barn kan det kanske räcka med lite tillbehör såsom en häxhatt eller en svart peruk. Man vill ju trots allt inte skrämma barnen! Ska du däremot gå på fest så låt fantasin gå lös. Vill du vara läskig, sexig, rolig eller bara en kopia av en cool karaktär? Bestäm vad du tror att du skulle vara sugen på och leta igenom kostymer efter kategorier. Halloween är kreativitetens storhelg så låt den flöda fritt!

Bygg på din kostym med ett par häftiga linser eller något annat tillbehör. Ska du till exempel vara Catwoman kanske du kan titta på linser som kattögon och en piska? Vill du vara vampyr kanske du ska ha ett par huggtänder, lite vitt smink för ansiktet och lite låtsasblod som rinner från mungipan!

En annan rolig idé är färgade linser. De gör stort intryck på folk när de möter dig och är det så att du inte vill spöka ut dig fullt är det här allt du behöver i så fall!

Du kan välja att få en annan färg på din iris, få djurögon eller täcka hela ögat i svart. Effekten är hur häftig som helst.

Om du tycker att det känns lite jobbigt att ha linser i ögonen så kan du faktiskt dela linsparet med en vän. Dvs, ni köper ett par linser tillsammans och tar en lins vardera. Dock är den här idén roligast om du försöker åstadkomma en zombielook eller liknande. Då ser det ut som du har ett friskt öga och ett öga som håller på att ”ge vika åt ett zombievirus”. Vill du göra effekten ännu större kan du köpa lite låtsasblod och applicera under ditt öga. Du kommer att se vansinnigt skrämmande ut!

Privacy Policy