Olika företagspresenter till barn

Den snabbaste vägen till en förälder är genom deras barn. Att ge företagspresenter som barnen attraheras av är alltså inte bortkastad reklammaterial även om man kanske tror det. Så vad finns det som barnen uppskattar att få? Saker som företaget kan ha sin logotyp på eller dess slogan.

De allra minsta uppskattar främst mobiler som kan hängas ovanför sängen eller i barnvagnen. De är färgglada och lockar till intresse att både titta på och leka med. I denna ålder är även figurreflexer uppskattade. Kanske inte av barnet men för att hänga på barnvagnen för att på vis synas extra bra på den dagliga promenaden.

Efter några år är det leksaker och godis som gäller. Att trycka företagsnamn eller loga på godis är billigt och alltid uppskattat att få. Detta egentligen oavsett ålder på mottagaren. De minsta kan få tablettaskar medan de äldre i familjen får chokladaskar. Presenter från företaget som alltid går hem.

När barnen sedan kommer upp i ålder är det mer tekniska prylar som gäller. Varför inte ge ett mobilskal, sportarmband eller laddare för en I-pad som företagspresent? Det är funktionella saker som de flesta behöver i dagens tekniska samhälle.

När barnet närmar sig vuxen ålder är det många som vill ut i världen och se sig om. Nu passar därför mer reserelaterade företagspresenter. Någon resa kan man inte ge då värdet är för stort men passfodral, bagagevåg eller necessär fungerar fint som ett steg på vägen.

Så tänk brett nästa gång företagspresenterna ska beställas hos tex Nameonit. Det gäller att attrahera alla åldrar även om inte kundgruppen är de yngsta i familjen.

Nu är Halloween snart här! Här kommer några “sista minuten tips” på maskeradkläder mm

Årets läskigaste helg är snart här! Vare sig du ska gå en runda ”bus eller godis” eller om du ska på en ordentlig spökfest bör du klä ut dig. Ibland kan det vara väldigt svårt att komma på vad man vill vara utklädd till. Och hur du väljer kostym beror lite på hur pass utstyrslad du vill vara och hur mycket pengar du vill lägga ner på din kostym. Har du svårt att hitta på något så ta en titt på Sveriges största utbud av maskeradkläder.

Ett bra tips är att alltid fundera på vilken typ av tillställning du ska gå på. Är det bus eller godis med barnen eller en sprakande fest? Tillfället kan få styra kostymen. Går du en sväng bus eller godis med små barn kan det kanske räcka med lite tillbehör såsom en häxhatt eller en svart peruk. Man vill ju trots allt inte skrämma barnen! Ska du däremot gå på fest så låt fantasin gå lös. Vill du vara läskig, sexig, rolig eller bara en kopia av en cool karaktär? Bestäm vad du tror att du skulle vara sugen på och leta igenom kostymer efter kategorier. Halloween är kreativitetens storhelg så låt den flöda fritt!

Bygg på din kostym med ett par häftiga linser eller något annat tillbehör. Ska du till exempel vara Catwoman kanske du kan titta på linser som kattögon och en piska? Vill du vara vampyr kanske du ska ha ett par huggtänder, lite vitt smink för ansiktet och lite låtsasblod som rinner från mungipan!

En annan rolig idé är färgade linser. De gör stort intryck på folk när de möter dig och är det så att du inte vill spöka ut dig fullt är det här allt du behöver i så fall!

Du kan välja att få en annan färg på din iris, få djurögon eller täcka hela ögat i svart. Effekten är hur häftig som helst.

Om du tycker att det känns lite jobbigt att ha linser i ögonen så kan du faktiskt dela linsparet med en vän. Dvs, ni köper ett par linser tillsammans och tar en lins vardera. Dock är den här idén roligast om du försöker åstadkomma en zombielook eller liknande. Då ser det ut som du har ett friskt öga och ett öga som håller på att ”ge vika åt ett zombievirus”. Vill du göra effekten ännu större kan du köpa lite låtsasblod och applicera under ditt öga. Du kommer att se vansinnigt skrämmande ut!

Maskerad – Inte bara en maskeraddräkt

Att gå på maskerad betyder att man ska vara rejält utklädd. Det räcker inte med att ta på sig ”rolig” peruk och så komma till festen och tro att man ska bli accepterad. En enkel detalj kanske räcker på en vanlig fest men ordet maskerad betyder att man behöver bry sig lite extra. Det samma om det är en s.k. temafest.

Oavsett om du ska på maskeradfest eller temafest så är det viktigt att kolla upp vilket tema det är. Att komma som Lucifer på tema ”änglar och rosa moln” är kanske inte speciellt lämpligt. Man blir lite som en varg bland fåren.

När väl temat är avklarat ska man lägga ner tid på utklädningskläderna och välj för allt i världen inte bara en maskeraddräkt. Det är en bra början men det krävs mer.

En sådan dräkt kan täcka hela kroppen men ofta slutar den vid halsen. I dessa fall behöver du köpa en mask eller i alla fall något att ha på huvudet som matchar. En mask kan bli otympligt om man ska äta och dricka. Att ta på och av sig en mask under kvällen blir bara omständigt så tänk på ät- och drickfaktorn. Ett alternativ är att köpa en morphsuit. Den täcker hela kroppen och ansiktet på en gång. Den går också att dricka genom men inte att äta. Det är alltså en perfekt dräkt om man enbart tänkt dricka på festen.

Utöver huvudet bör man tänka på fötterna. Lämpliga skor är en självklarhet.

Sedan kommer man till det som är som pricken över i:et dvs. extra detaljerna. Är du en djävul så ha en djävulsgaffel i handen. Är du en snickare så ta med en plasthammare. Är du en apa så är minst några bananer ett måste. Det är dessa detaljer som höjer helhetsintrycket. De behöver inte kosta mycket och ofta kan man hitta dem hemma. Men tänk till från topp till tå och glöm inte dina attiraljer.

Vinn 2500 kr att handla för till din Halloween-fest!

tavling-halloween-roliga-prylar

Nu börjar vi närma oss de datum som Halloween-festerna hålls på och idag kan vi presentera en tävling från Roliga Prylar där du kan vinna hela 2500 kr att handla för.

I skrivande stund håller tävlingen på i 7 dagar till, så passa på att anmäla dig idag! Det tar bara en minut att delta och du behöver inte handla något för att vara med i utlottningen. Läs mer hos Roliga Prylar om hur du kan vara med och tävla om 2500 kr att handla för till din Halloween-fest! Följ länken så kommer du till tävlingen!

Gå till Tävlingen hos Roligaprylar.se

Star Trek Skjorta i Guld – Klassisk Deluxmodell

”Undvik jorden till var pris som helst, Farväl”

Star Trek maskeraddräkt

Star Trek maskeraddräkt

399 kr. Klicka här – Köp din Star Trek dräkt hos Roligaprylar.se

Om du inte vet var detta citat är taget från bör du inte heller välja att klä ut dig i denna klassiska guldskjorta med inspiration från filmen Star Trek IV. Skjortan (eller uniformen som det är i filmen) blir ett enkelt sätt att ta sig ut i rymden och likna personerna från denna sci-fi film.

Samtidigt är det en utmaning för de andra som kommer på maskeraden. För de som inte sett filmen eller är insatt i världen av Sci-Fi är det inte uppenbart vem man är. Med andra ord skiljer man agnarna från vetet.

Vill du hellre dra på dig den röda skjortan finns även denna i samma storlekar och för samma pris. För damerna finns Star Trek Classic Deluxe klänning.

Om det är du som anordnar festen och siktar på att tema Star Trek eller Sci-Fi så glöm inte att även maten bör hålla sig till temat. Iskuberna gör du ordning med Star Trek Silikonfack och recepten behöver du inte fundera på – de finns i Star Trek Cookbook.

Jokern i Batman – En mask komplett med hår för maskeraden, endast 139 kr

Jokern mask

Jokern mask

139 kr. Klicka här – Köp masken föreställande Jokern i Batman hos Roligaprylar.se

I alla actionfilmer finns det skurkar. Men det är skillnad på en vanlig skurk och de mer läskiga, obehagliga och minnesvärda skurkarna. En av de som gått till historien är Jokern i Batmanfilmerna. Med Jokermasken är det du som blir skurken och det är bara att hoppas på att Batman inte kommer på festen. Eller så vänder lyckan och det är du som vinner kampen denna gång.

Är det omröstning om ”bästa förklädnad” så förlita dig inte på lyckan utan propagera för att Jokern är bäst. Med andra ord – glöm inte propagandaaffischerna! http://www.roligaprylar.se/BATMAN-JOKER-VOTE-FOR-ME.html

Masken passar lika bra på en vanlig maskerad som på halloween. Jokern är lika obehaglig oavsett var han dyker upp och masken skapar verkligen denna känsla. Men glöm inte att masken inte står sig själv. Det krävs clownmässiga kläder och varför inte pimpa upp det med en förtrollad och förminskad Batman som kommer kopplad och klar (http://www.roligaprylar.se/Batman-Deluxe-Maskeraddraekt-Hund.html)

Snygg häxhatt med råttor som dekoration till halloweenfesten

Häxhatt

Häxhatt

99 kr. Klicka här – Köp häxhatten med råttor hos Roligaprylar.se

Under andra världskriget sa Churchill något som blivit ett odödlig citat ”Det enda jag kan erbjuda er är blod, svett och tårar”. Det räckte uppenbarligen.

När det närmar sig halloween är det dags att ta fram detta citat igen men med viss förändring. Det som maskeradbutikerna kan säga är ”Det enda vi kan erbjuda är blod, svett och kårar”. Det räcker det med.
För de som vill ta tillfället i akt och bli en riktig häxa under halloween är ”häxhatt med råttor” ett perfekt steg på vägen.

Det här är inte en enkel svart häxhatt utan en hatt som verkligen lyfter fram hela häxans väsen. Det är damm och väv som hänger ned och visst finns häxans bästa vänner råttorna med där på ett hörn.
Men kom ihåg en sak under festen – Även om du klär ut dig till en häxa så behöver du inte agera som en. Håll kvar råttorna på hatten och låt trollstaven vila under kvällen så blir det en riktigt lyckad halloweenfest.

Köp en rosa peruk

Rosa peruk

Rosa peruk

89 kr. Klicka här – Köp denna rosa peruk hos Roligaprylar.se

Det viktigaste när man klär ut sig är att fokusera på ansikte och hår. Det är de delar man känns igen snabbat på och även de som skapar karaktären på den figur man är. Det behöver inte vara svårare än att köpa en peruk för att ta första steget. Den här rosa ”chinadoll” peruken kan vara en bra start men bör definitivt kompletteras med en maskeraddräkt samt rejäl sminkning.

Att klä ut sig till en docka är betydligt större i Japan än i Sverige men är en trend som kanske kommer växa sig större med tiden. För den som vill gå ”all in” på detta tema rekommenderas ett sök på Youtube på namnet ” Kokakoti”. Det är en av de mer kända japanskorna som visar hur man klär ut sig till docka på ett mer avancerat sätt. Detta med allt från hur man sminkar sig till hur håret ska läggas.

Frågan är om det inte är enklare att bra köpa en rosa peruk och en del teatersmink. Då är man docka på maskeraden men får vara sig själv därefter.

Liksäck med rörligt huvud – Perfekt dekoration till Halloween 2014!

Liksäck til halloween

Liksäck til halloween

349 kr. Klicka här – Köp detta tillbehör hos Roligaprylar.se

Dags att göra snyggt inför halloweenfesten? Spindlarna sitter i taket och blodet är både här och där. Glöm för allt inte Mr Lik. Han kommer inte att komma hem till dig hur mycket du än bjuder in honom. Han kommer bara på beställning. Men väl på plats är han verkligen en stämningshöjare.

En äcklig och läskig liksäck som kan placeras var som helst i huset. Gärna så att besökarna stöter på den där man minst anar. Mr Lik består av en liksäck med tillhörande huvud. Med ljud och ljus uppmärksammar han sin omgivning och tro inte att han är likstel – han rör på sig dessutom.
Den som väljer att lägga Mr Lik i badkaret bör även pynta ordentligt kring honom. Blod ska det självklart vara och vill han duscha ska han bli erbjuden ”Blodig duschtvål”.

Hur Mr Lik en gång blev mördad (självklart att han blev det) är det upp till dig att avgöra.

Alla älskar en sjuksköterska – eller?

Dräkten ”Fröken Diagnos” är en perfekt maskeraddräkt för de som vill göra det relativt enkelt för sig på maskeradfesten.

Sjuksköterska maskeraddräkt halloween

Sjuksköterska maskeraddräkt halloween

399 kr. Klicka här – Köp maskeraddräkten “Fröken Diagnos” hos Roligaprylar.se

Klänningen och diademet följer med så det enda som man behöver komplettera med är skorna. Sen går det alltid att leta efter finurliga tillbehör. Varför inte ett stetoskop för att lyssna på grabbarnas hjärtan som definitiv slår hårt för de kvinnor som klär sig i denna dräkt.

Men i dagens jämställda samhälle är det inte bara kvinnorna som gillar denna dräkt. En och annan man har dragit på sig den genom åren. Orsakerna har varierat men att som kille ta sig en klassisk kvinnlig roll har alltid varit uppskattat både på maskerader och i shower.

Till halloween behövs inte mycket för att sjuksköterskan ska passa in. Blod, blod och lite mer blod är vad som behöver köpas in. Komplettera gärna med några lösa kroppsdelar som råkat följa med från operationssalen eller trasiga sprutor med grön slime.
Succén är ett faktum – oavsett vad det för mål som ska uppnås.